Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie. Více informací. Rozumím Pro správné fungování webu si zapněte javascript.

Informatické myšlení

flag en

V rámci infografiky jsme vycházeli z bakalářské práce Kamily Bačové: Výuka informatiky na 2. stupni ZŠ z roku 2013. Práce pojednává o současném stavu výuky informatiky na 2. stupni základních škol a víceletých gymnáziích. Kamila Bačová využívá ve své práci k výzkumu dotazník, který vyplnilo celkem 82 škol. Zjištěná data Kamila zpracovala do grafů, jejichž podobu Vám přinášíme v souhrnné infografice. I když je práce už 6 let stará, za poslední roky se ve výuce informatiky moc změn neudálo, proto lze její výsledky považovat za aktuální. Na změnách výuky informatiky pracuje projekt PRIM, který stojí i za stránkami imysleni.cz.  

 

infografika 201905 594x1600

Sdílejte akci:

Zůstaňte v obraze


© Copyright 2018 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Vyrobil Rexonix, corporate design Helena Jiskrová. Pravidla ochrany osobních údajů